Op 4 januari 2007 is een nestje van 8 puppy’s geboren bij de familie Sibma in Ureterp.  De pup met de stamboomnaam Aja is op 23 februari bij ons komen wonen. Wij hebben haar Anke genoemd.

Op 19 september 2008 hebben wij helaas afscheid moeten nemen van Floris. Hij bleek een aange-boren afwijking aan zijn rug te hebben die met pijnstillers niet langer te bestrijden was. Floris werd in maart 2004 zwervend in het Lauwersmeergebied aangetroffen.  Na drie weken in een noodopvang in Dokkum te hebben gezeten, hebben wij hem geadopteerd.  Dankzij Floris hebben wij heel veel geleerd over honden en hun gedrag.

Op 17 augustus 2009 is Renske geboren als 3e teefje uit Anke haar eerste nestje.   De belevenissen uit de eerste 8 weken van haar leventje zijn te vinden bij het A-nest.

Anke

Renske

Onze Honden

Floris in Memoriam

Stabij’s fan ´e Twellegeaster Buorren

· Lees verder over Anke...

· Lees verder over Renske...

· Lees verder over Floris...

Baukje

Op 16 februari 2013 is Baukje als 2e pup geboren uit Renske haar eerste nestje.

Hoe het Baukje in de eerste 8 weken van haar leventje vergaan is, is na te lezen bij het B-nest. Zo wonen er nu 3 generaties Stabijhounen bij ons.

· Lees verder over Baukje...

Op 20 februari 2017 is Fimkje geboren. Zij is de 5e pup uit Baukje haar 2e nestje. Het wel en wee van haar nestperiode is te lezen bij het  F-nest. Nu wonen er dus

4 generaties Stabijhounen bij ons.

Fimke

· Lees verder over Fimke...