Piet Paulusma houdt een weerpraatje, de eigenaren van de Kuilart worden geintervieuwd, ‘Heel Holland Bakt’ Janny kookt een Friese sipelstampot en dan is het woord aan de gebroeders Anker. Die weten het wel (leuk) pratende te houden en tegen de tijd dat dierenarts Jenny Buijtels haar verhaal mag doen is er niet veel tijd meer over.

Voor het shantykoor de uitzending zingend afsluit mag ik nog net 1 vraag beantwoorden…..

Maar we hebben goed reclame voor de Stabij gemaakt.

 

We zijn ruim op tijd aanwezig om te acclimatiseren en zien bekende gasten arriveren. Terwijl we lekker in het zonnetje zitten te wachten is de uitzending aan het proefdraaien en zingt het shantykoor alvast een nummer om te soundchecken.

Het programma 'Tijd voor Max' is on Toer. Deze week komt de uitzending vanuit Koudum. Omroep Max is neergestreken op vakantiepark De Kuilart. Presentatoren Martine van Os en Sybrand Niessen ontvangen gasten uit Friesland, in de keuken wordt een Fries gerecht bereid en dagelijks bespreekt de dierenarts een typisch Fries dier. In de aflevering van maandag was weerman Piet Paulusma te gast en de advocatenbroers Wim en Hans Anker. Ook was er een optreden van folk- en shantykoor Rolling Home.

Voor het item van de dierenarts over erfelijke ziektes bij rashonden waren wij gevraagd om met Stabij’s aanwezig te zijn en vragen te beantwoorden.

TV uitzending Tijd voor Max on Toer vanuit Koudum 19 september 2016

Stabij’s fan ´e Twellegeaster Buorren

Voor Piet’s weerbericht mogen we nog Oant Moarn roepen en dan zit het erop, het was ontzettend leuk om een keer mee te maken !!

De gasten aan tafel krijgen een Boomsma beerenburgje ingeschonken  en dan wordt er afgeteld en kan de live-uitzending beginnen