B-nest week 8

Stabij’s fan ´e Twellegeaster Buorren

De laatste week is ingegaan., het is over met de rust, er wordt druk gespeeld, gestoeid, gesloopt, geblaft, gepiept…… dat hoort erbij en maakt het naderende afscheid iets makkelijker. We hebben de pups alvast aan de halsbandjes laten wennen en zondag zijn we met ze naar het strand geweest. Maandag is papa Jesse zijn kroost komen bewonderen.

 

 

 

 

 

 

 

 

· Terug naar B-nest

Woensdag nestcontrole NVSW : alles is in orde !

‘s Middags visite van de aanstaande baasjes van Bregje en weer geoefend met aan de riem lopen. Renske zorgt nog steeds heel goed voor haar kinderen. Genieten van de hele familie bij elkaar in de kamer, morgen gaat de 1e pup weg.

 

 

 

Zou mama Renske nog een paar  kruimels voor ons overlaten?

 

 

 

Laatste maaltijd met z’n 5-en

O jee, wat is dat voor een engerd in onze speeltuin ?

        Als mama durft, dan durven wij ook !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zondag: de laatste pup gaat vandaag vertrekken, nog 1 keer knuffelen in de werpkist en dan gaan we zo de woonkamer weer in originele staat terugbrengen.

Dinsdag met het hele stel naar Sneek geweest, op visite bij Eelke zijn ouders en dan moet je dus met de lift, de pups gaven er weinig om, alleen de riemen raakten steeds in de knoop…...

Hoera het regent, alhoewel…

de pups plassen liever droog…

 

 

‘s Avonds nog een groot avontuur :

met de overgebleven 4 pups naar de Welkoop, nieuwe klompen voor de baas uitzoeken en slijmen met de cassiere, daarna was het opvallend rustig op de terugweg in de auto….