D-nest week 5

Stabij’s fan ´e Twellegeaster Buorren

En zo zijn ze alweer 4 weken oud. We hebben ze voor de 2e keer ontwormd, met een pilletje, wel zo makkelijk. Om Anke verder te ontlasten krijgen de pups nu 3x per dag een paar brokjes en een hamburgertje voor het slapen gaan. Ze weten allemaal de waterbak goed te vinden en doen hun behoefte keurig op de kranten. Er wordt volop gestoeid en gespeeld, de pups ontdekken nu wat ze met de speeltjes en flosstouwen kunnen doen. Van het stoeien is een filmpje gemaakt.

 

 

Iedere dag proberen we de pups iets nieuws te laten meemaken, gister was dat bezoek van een baby’tje van 2 maanden oud, vandaag nieuwe rubber speeltjes en een doos met gaten er in. Het duurde even maar toen hadden reu 1 en teef 2 in de gaten dat ze de doos als tunnel konden gebruiken.

Anke snauwt ze al behoorlijk af als ze te fel op haar tepels af gaan.

 

Na zo’n enerverende ochtend kun je weer heerlijk slapen…….

 

 

Zondag zijn de pups naar buiten geweest, bij de eerste poging durfde nog niet iedereen, maar later in middag hebben we ze gelokt met hun brokjes. Na het eten was het tijd om te spelen, zie filmpje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar boven

Zaterdagochtend voor het eerst los in de kamer rondgelopen, de ene vindt dat leuk om wat nieuws te ontdekken, de ander gaat op zoek naar Anke om te proberen een slokje melk te scoren en er zijn er die voor de vertrouwde puppyren gaan zitten piepen….

 

 

Renske laat de baas weten dat ze wel wat meer aandacht wil.