Op puppyvisite

Stabij’s fan ´e Twellegeaster Buorren

23 september zijn we begonnen met het rondbrengen van de stambomen. Het was leuk om de pups weer te zien. Als eerste waren we bij Duke in Vlaardingen, hij groeit uit tot een hele behendige hond. Maar van het imponeren van je moeder en zus wordt je wel heel moe…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vervolgens ging de reis naar Willem in Rotterdam. Hij woont tegenover een prachtig groot park en is nog steeds een heerlijke knuffelhond.

Daarna zijn we verder gereden naar Rijen waar Dante met zijn maatje Bijke woont.  Ook hij houdt nog steeds van knuffelen en aast op lekker eten. Dante deed erg zijn best om Renske uit te dagen tot een stoeipartijtje en uiteindelijk lukte hem dat, om daarna lekker in slaap te vallen. Het was een mooi rondje Nederland van ± 500 km.

Zondag 14 oktober zijn we bij teefje 1 en 2 op bezoek geweest, eerst naar Anke in Muiden. Zij wordt al een prachtige meid om te zien.       Gijs heeft al 2 Stabij’s Renske en Froukje en met onze beide dames er bij was dat een mooie roedel zwart/wit bij elkaar, wel een beetje verwarrend met al diezelfde namen.

Daarna ging de reis verder naar Dieuke in Naarden, ook daar gaat het heel goed mee, zij windt iedereen om haar pootjes met dat charmante witte snuitje en haar open houding.  Het was erg leuk voor ons om de pups terug te zien en dat gevoel was wederzijds !

17 november zijn we op visite geweest bij Djurre in Nijeberkoop.  Hij groeit uit tot een prachtige, enthousiaste hond.  Hij woont op een mooie boerderij, vlak bij het bos en heeft een heleboel dierenvrienden: logeerhond Rocky de labrador, 2 poezen, 3 pony’s, kippen en konijnen.

En toen was er nog 1 stamboom over om te bezorgen. Na afloop van de show in Wijchen zijn we door-gereden naar Heusden om bij Deauke op bezoek te gaan. Deauke is een leuke, blije hond. Dagelijks gaat ze enkele keren naar de stadswallen waar veel honden uit Heusden lekker los lopen en met elkaar spelen. Het is fijn om te zien alle pups zo goed op hun plek zijn !