E-nest Mislukte Dekking

Stabij’s fan ´e Twellegeaster Buorren

Moederdag 2014 is Renske loops geworden. Bij eerdere dekervaringen liet ze zich rond de 14e dag dekken en ook nu begon het er de 13e dag op te lijken en zijn we naar Goor vertrokken voor een 1e poging. Vanwege de reisafstand zijn we in de buurt blijven slapen, Eelke had een B&B gevonden waar je gratis de hond mee mocht nemen: de Bolderie

in Markelo. Het bleef de eerste dagen bij hofmakerij, we hebben het maar als een leuk weekendje weg beschouwd.

· Terug naar E-nest

Renske lijkt er helemaal geen zin in te hebben maar terwijl we aan de koffie zitten gaan ze stiekem toch aan de slag en ineens zitten ze vast, de koppeling heeft 17 minuten geduurd.

Na afloop gedragen ze zich heel verliefd en wil Renske wel met Sir spelen.

 

Nu 4 weken wachten op de echo, spannend !

 

Renske gedraagt zich ontzettend zwanger, ze is rustig, bedachtzaam, heel erg knuffelig en heeft eetlust voor 10 !

Donderdag 26 juni zijn we voor de echo geweest en tot onze grote teleurstelling was er geen enkel vruchtzakje te zien…. nu wachten op de volgende loopsheid…

Sir probeert Renske op alle manieren

in de benen te krijgen, maar ze laat

zich niet overhalen.

 

En dan eindelijk, als  we de moed al bijna opgegeven hebben, lukt het op dag 20 !

6 februari 2015 : yeah ik zie een druppel bloed ! Op dag 12 en 13 van de loopsheid begon Renske bij het wandelen reuen uit te dagen en zagen we de uitvloeiing lichter worden.

We zijn in totaal 4x naar Goor gereden. We hadden ervaren hulp mee (nogmaals dank Meta !) en weten ook zeker dat we op de juiste dagen zijn geweest, maar er heeft geen koppeling plaatsgevonden.  Nu eerst maar proberen de zeer grote teleurstelling  te verwerken………….